Kredia Blic

Çfarë është Kredia “MiA Blic”

Produkti Kredia “Blic” është produkti që mundëson kredi personale (4.000- 60.000 Lekë) pa garantor dhe vetëm me një mjet identifikimi (kartë identiteti/ pasaportë), e aprovuar brenda 10 minutash nga “MiA finance” sh.a. Kjo kredi mund të shfrytëzohet për çdo nevojë të përditshme apo për shpenzime të papritura me të cilat ju përballeni.

Pse të zgjidhni MiA?

Kushtet e aplikimit

Si të aplikoni?

Aplikimi për kredi mund të kryhet edhe nëpërmjet formularit online, nga aparati juaj celular, tableti apo kompjuteri pavaresisht orarit, ditës apo vendndodhjes suaj kudo ku jeni ne Shqiperi.

MiA finance sh.a është vendi i duhur për t’u financuar brenda 10 minutash, për kërkesat tuaja të shpejta apo shpenzimet e papritura në shuma të vogla monetare.

Ju duhet ndihmë? Na kontakto

Orët e punës : E hënë- Epremte, 08:00 am-17:00 pm
© 2023 Mia Finance. Të gjtha të drejtat e rezervuara.