Kredia BUSINESS

Çfarë është Kredia “MiA BUSINESS”

MiA finance ofron financim per aktiviteti e vogla dhe te mesme per te suportuar bizneset ne konsolidimin dhe zgjerimin e tyre.

Qellimet: Investim ne aktive fikse, Ushtrim aktiviteti, Kapital qarkullues te paraqitura ne ane. Pse të zgjidhni MiA? -Aplikim i thjeshtë -Aprovim I shpejtë brenda ditës -Norma interesi konkuruese, fikse për të gjithë kohëzgjatjen e kredisë -Proces 100% transparent, i thjeshtuar dhe pa procedura te komplikuara burokratike. - Klientët trajtohen ndershmërisht, me përkushtim dhe profesionalizëm, pavarësisht moshës, nivelit të të ardhurve, apo historisë së tyre financiare

Pse të zgjidhni MiA?

Kushtet e aplikimit

Si të aplikoni?

Aplikimi për kredi mund të kryhet edhe nëpërmjet formularit online, nga aparati juaj celular, tableti apo kompjuteri pavaresisht orarit, ditës apo vendndodhjes suaj kudo ku jeni ne Shqiperi.

MiA finance sh.a është vendi i duhur për t’u financuar brenda 10 minutash, për kërkesat tuaja të shpejta apo shpenzimet e papritura në shuma të vogla monetare.

Ju duhet ndihmë? Na kontakto

Orët e punës : E hënë- Epremte, 08:00 am-17:00 pm
© 2023 Mia Finance. Të gjtha të drejtat e rezervuara.