10 +

Vite eksperience

Mia Finance

Ne jemi një institucion profesional dhe i besueshëm ne fushën e mikrofinancës

"MiA finance" sh.a është Institucioni me i ri i mikrofinancës në Shqipëri, me kapital 100% shqiptar, i licencuar nga Banka e Shqipërisë në vitin 2010 për veprimtari mikrokredie. Me një staf profesionistesh me eksperiencë të gjate në sektorin Bankar, MiA synon të sjellë standartin më të lartë dhe praktikat më të mira të kredidhënies në mikrofinancë. Me ekipin elitar dhe kushte konkuruese, MiA ofron produkte financiare për të gjithë klientët.
Me një staf të përkushtuar profesionistësh me eksperiencë shumëvjeçare ekskluzivisht në mikrofinancat, misioni i Mia finance është të ofrojë shërbim të shpejtë, cilësor dhe transparent për bizneset e vogla, të mesme dhe agrobizneset në zonat urbane dhe rurale të Shqipërisë.

Great Offer For Customer

Amazing Features For Insurance

Sed ut perspiciatis unde omnis natus errr voluptatem accusantium doloremue laudant totam

Read More

Sed ut perspiciatis unde omnis natus errr voluptatem accusantium doloremue laudant totam

Read More

Sed ut perspiciatis unde omnis natus errr voluptatem accusantium doloremue laudant totam

Read More

Why Choose Us

We Help you to Build for Better Future

Sit amet consectetur adiscin varius montes massa blandit orci. Sed egestas tellus est aliqueget tristique nisley nullam pharetra tempor sed epsum

Company Statistics Analysis

Great Achievement For Insurance

8563 +

Saticfied Custimer

2630 +

Experience Members

100 %

Satisfaction Rate

25 +

Years Experience

963 +

Awards Winning

Check Your Favorite Insurance

Get Started Favorite Insurance

MiA finance sh.a është vendi i duhur për t’u financuar brenda 10 minutash, për kërkesat tuaja të shpejta apo shpenzimet e papritura në shuma të vogla monetare.

Ju duhet ndihmë? Na kontakto

© 2023 Mia Finance. Të gjtha të drejtat e rezervuara.